REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!     

Close icon
Project Floors floors@work/55 "PW 3913"Image maximise icon
Project Floors floors@work/55 "PW 3913"Image maximise icon
Project Floors floors@work/55 "PW 3913"Image maximise icon
Room planner icon
Rumsplanerare
Room planner icon
Rumsplanerare
  • Mer än 100 unika designer
  • Användningsklass: 23, 33 och 42
  • Lämplig för läggning på varmvattenburen golvvärme
  • Utmärka stegljudshämmande egenskaper
  • Ett miljövänligt val
342,00 krper m²
Minsta orderkvantitet 5 Paket
Minsta orderkvantitet 5 Paket
Delivery icon
Leverans: 

349 kr per beställning

Delivery time icon
Leveranstid: 

ca.14 arbetsdagar

Säkra betalningsmetoder
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Produktbeskrivning
Arrow icon

Våra rumrekommendationer

Allt om Project Floors floors@work/55 "PW 3913"

De limmade vinylgolven i Project Floors floors@work/55-kollektionen överträffar alla förväntningar. Med ett otroligt urval av mer än 100 designer i trä- och stenimitation är du garanterad att hitta ett alternativ som passar just din smak. Är du intresserad av ett slitstarkt designgolv i träimitation eller ett smakfullt vinylgolv i stenlook som även klarar påfrestningarna i offentliga och kommersiella utrymmen? Då erbjuder Project Floors floors@work/55-kollektionen det perfekta limvinylgolvet för en stilfull design av olika miljöer.

Project Floors floors@work/55-kollektionen erbjuder allt du kan önska dig av ett golv. Samlingen innehåller 78 varianter av vinylgolv i träimitation som på ett imponerande sätt efterliknar äkta trä. I kollektionen hittar du limvinyl i ekdesign, unika vinylgolv i valnötsimitation samt exotiska träslag med en rödaktig ton. Du kommer säkert att hitta ett golv i träimitation som passar din inredning. Men om du föredrar att förnya dina utrymmen med lyxiga stenimitationer, erbjuder denna kollektion även 31 alternativ för det.

I Project Floors floors@work/55-kollektionen imponerar de finstrukturerade, krämfärgade och tilltalande marmorimitationerna lika mycket som vinylgolven med sandstensliknande, grov yta. De eleganta marmorimitationerna sticker ut med sin asymmetriska design i stenimitation, som skapar en modern och lyxig atmosfär i alla rum. Förutom det breda designutbudet har dessa Project Floors floors@work/55-limmade vinylgolv också utmärkta tekniska egenskaper.

Project Floors har försett dessa förstklassiga vinylgolv med ett 0,55 mm tjockt slitlager och en extra PU-ytbehandling som inte bara ger bästa möjliga skydd för ytan utan underlättar även rengöringen och underhållet avsevärt. Tack vare den exceptionella slitstyrkan är vinylplattorna och -plankorna lämpliga för användning i högtrafikerade utrymmen, oavsett om det handlar om bostäder, kontor eller industriella utrymmen. Användningsklasserna 23, 33 och 42 gör det möjligt att använda dem även i industriella anläggningar.

Dessutom är golven okänsliga för stolshjulsbelastning i hem. Utöver den antistatiska ytbehandlingen, halksäkerhetsklassen R9/R10, brandskyddsklassen Bfl-s1 och kemikalieresistensen, kan Project Floors-golven även läggas på vattenburen golvvärme. De många utmärkelserna, som "Indoor Air Comfort" guldcertifikatet och TÜV Pro-certifikatet, bekräftar den miljövänliga och hållbara produktionen av limvinylgolven i floors@work/55-kollektionen. Köp dessa flexibla Project Floors vinylgolv redan idag och njut av ett hållbart vinylgolv som garanterat kommer att fånga blickar!


Teknisk data
Arrow icon